AAOO – ALBERT GALLÉN I AIDA BERTRAN GUANYEN LA 72a TRAVESSIA A SITGES NEDANT

7 ag. 2023 | AAOO – Gran Fons

Aquest diumenge s’ha disputat la 72a Travessia a Sitges nedant, organitzada pel CN Sitges, sisena prova del Circuit Català de Travessies 2023. 

Albert Gallén s’ha imposat en categoria masculina de la Travessia Gran. El nedador del CE Mediterrani ha completat el recorregut de 2200 metres en 28:24. En segon lloc s’ha classificat Pepe Vendrell, del CN Lleida, amb un temps de 29:09. Tercer ha arribat Mario Guillén, del CN Terrassa (29.15).

La primera classificada femenina ha estat la nedadora del CE Mediterrani, Aida Bertran, amb una marca de 31.15. En segon lloc s’ha classificat Inés Vitrac, del CNO Saint Germain en Laye (33.28). Tercera ha arribat Laia Díaz, del CN Cornellà (33.29).

En la Travessia Mitjana, de 800 metres, Pol Feito, del CN Sant Andreu, Marco Juárez, del CN Sabadell, i Tom Hoek, del CN Sitges, han ocupat les tres primeres places en categoria masculina. En categoria femenina, Irene Capitan, del CN Sitges, Paula Cortés, del CN Lleida, i Martina Vidal, del CN Molins de Rei, han estat les tres primeres classificades.

En la Travessia Petita, de 300 metres, Marc Tamayo, del CN Castellet, Kíril Tcherenv, del CN Sitges, i Iago Campos, del CN Sant Andreu, s’han imposat en categoria masculina. En la femenina, Noa Palau, del CN Sitges, i Violeta Garcia, del CN Tàrraco, han estat les 2 primeres classificades.

Tots els resultats

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE