AAOO – DISPUTADA LA MILLA NÀUTICA SOLIDÀRIA BOMBERS DE BARCELONA

12 jul. 2023 | AAOO – Gran Fons

El passat diumenge 9 de juliol l’ACE va organitzar la VII Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.

Aquest any la Milla ha anat dirigida a Mirada Neta. Aquesta associació sense ànim de lucre, va néixer a finals de l’any 2014 on un grup de mares del barri de la Trinitat Vella es van ajuntar per compartir experiències. Totes elles amb un nexe en comú, un fill diagnosticat dintre de l’espectre autista.

Abans de la sortida l’equip de la Milla Eva Brescó, Emili Roura i l’Aleix Elias, va fer entrega del taló a Eva Alvarez, presidenta de l’Associació. En total es van aconseguir 11.635 € gràcies a les més de 800 nedadores i a les nombroses col·laboracions i donacions que van fer possible aquesta setena edició de la Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.

Primer va tenir lloc la sortida de les 3 milles nàutiques (5.556 metres) on 100 nedadores van fer 3 voltes al circuit gran. Les nedadores tenien 2 hores per completar la distància. Seguidament es va donar la sortida a les 2 milles nàutiques amb dues voltes al circuit gran, 5 minuts més tard van sortir les nedadores de la milla amb una volta al circuit gran, i a les 10:20 van sortir les nedadores de la mitja milla, una volta al circuit petit.

Més informació

Fotos: Mgallart/Photo

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE