AAOO – GRAN FESTA DE LA NATACIÓ CATALANA A LA TRAVESSIA DE L’ESTANY DE BANYOLES

18 set. 2022 | AAOO – Gran Fons

2.082 nedadors i nedadores han pres part a la 78a edició de la Travessia a l’Estany de Banyoles.

Pel què fa a la Travessia absoluta, 1203 nedadors i 689 nedadores s’han tirat a l’aigua en aquesta festa de la natació catalana.

Guillem Pujol i Clàudia Giralt han estat els vencedors absoluts de la Travessia.

Guillem Pujol, del CN Mataró, ha completat la distància de 2.115 metres en 23:32, seguit de Marcos Gil, del CN Sabadell (24:09) i Carlos Ortiz, del CN Barcelona (24:09).

Clàudia Giralt ha parat el crono en 26:11, seguida de Laura Rodríguez, del CN Barcelona (26:55) i Alexandra Mejía, de la Federació Andorrana (27:01).

287 esportistes han participat a la Travessia menor de 1.000 metres. Roc Vela (CN Tàrraco), Jordi Vilardebó (CE Mediterrani) i Martí Nosas (CEN Balaguer) han pujat al podi en categoria masculina. I Ivet Carmona (CN Banyoles), Marta Alemany (CE Mediterrani) i Gina Artigas (CN Banyoles) en categoria femenina.

A la Travessia de petits, de 400 metres, Nara Cuesta (CN Salou) i Pau Zurano (GEN Roses) han estat els guanyadors dels 119 participants.

El President de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, i la Vicepresidenta social, Gemma Soy, han seguit de prop la celebració d’aquesta 78a edició i han fet entrega dels trofeus als guardonats i guardonades.

 

Resultats Travessia masculina

Resultats Travessia femenina

Resultats Travessia menor

Resultats Travessia petits

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE