AAOO – GUILLEM PUJOL 8è EN EL RELLEU 4x1500m

20 jul. 2023 | AAOO – Gran Fons

Guillem Pujol ha finalitzat el Campionat del Món d’Aigües Obertes de Fukuoka amb un 8è lloc al relleu mixt de 4x1500m, juntament amb Carlos Garach, Ángela Martínez i Paula Otero.

“Molt content. Ens l’hem jugat. Hem intentat apostar per una estratègia més agressiva, sortint primer amb el Carlos, que ha fet una primera posta molt bona, després jo he intentat mantenir aquesta distància. És cert que els equips més top han optat per fer l’estratègia més clàssica, primer 2 noies i acabar amb 2 nois i, al final, ho hem pagat en l’última posta, que ens han agafat i ens han passat. Tot i així, la posició és bastant bona”.

Després d’una 19a posició als 10km, una 33a posició als 5km, i una 8a posició al relleu, Pujol ja pensa en la Copa del Món de París, el 5 i 6 d’agost, on buscarà classificar-se per al Mundial de l’any que ve a Doha.

“Content amb el resultat, però toca seguir treballant molt dur. Ara, a recuperar el més ràpid possible i posar-se de nou en marxa per acabar la temporada amb un gran resultat a París”.

Resultats

Foto: RFEN

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE