AAOO – NIL IBAÑEZ I ALBA MAESTRO GUANYEN EL PANTATHÓ 7.0

11 set. 2023 | AAOO – Gran Fons

Aquest diumenge s’ha disputat XIII Travessia al Pantà de Sant Llorenç, organitzada pel CEN Balaguer, onzena prova del Circuit Català de Travessies 2023.

Nil Ibáñez s’ha imposat en categoria masculina del Pantathó 7.0. El nedador del CN Atlètic-Barceloneta ha completat el recorregut de 7000 metres en 1:29:39. En segon lloc s’ha classificat Nemo Remesar, també del CNAB, amb un temps de 1:31.27. Tercer ha arribat Dylan Martín, del CN Salou (1:32.33).

La primera classificada femenina ha estat la nedadora del CN L’Hospitalet, Alba Maestro, amb una marca de 1:36:49. En segon lloc s’ha classificat Zoe Werlik, del CN Badalona (1:41.41.98). Tercera ha arribat Laia Canadell, del CN Caldes (1:58.19).

En la Travessia de 3200 metres, Aleix Blanes, del CN Àgora, Arnau Pifarré, del CEN Balaguer, i Arnau Parra, del CNAB, han estat els tres primers en arribar en categoria masculina. Aida Bertran, del CE Mediterrani, Noa Priego, del CN Tàrrega, i Nela Emily Bennett, del CN Vic-ETB, han ocupat les tres primeres places en categoria femenina.

En la Travessia de 400m, en categoria masculina, Aleix Blanes, del CN Àgora, ha tornat a arribar el primer. Els nedadors del CEN Balaguer, Arnau Montpeat i Martí Nosàs, han estat el segon i tercer classificat respectivament. Nara Cuesta, del CN Salou, Berta Sanmartín, del CEN Balaguer, i Carla Cuesta, també del CN Salou, han estat les primeres classificades.

En la distància de 250m, han pujat al podi Nico Viudez, del CN Salou, Nil Massana, del CEN Balaguer, i Axel Correa, del CN Vallirana, en categoria masculina, i Laura Guiu, del CEN Balaguer, Martina Gallardo, del CN Salou, i Ona Caparrós, també del CN Salou, en categoria femenina.

Tots els resultats

Fotos: CEN Balaguer

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE