FEDERACIÓ – LA NATACIÓ CATALANA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EADA BUSINESS SCHOOL

27 jul. 2023 | Federació

El conveni busca ajudar, a través de la formació, als esportistes d’alt rendiment en el seu trànsit cap a la vida professional.

Gemma Mengual i Dani López Pinedo, esportistes d’elit de la natació artística i el waterpolo, ja van iniciar el camí cap a la transició professional que avui es consolida amb aquest acord.

La Federació Catalana de Natació i EADA Business School van signar, el passat dia 25 de juliol, un acord de col·laboració amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament professional d’esportistes destacats. El president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, i el Degà d’EADA Business School, Jordi Díaz, van formalitzar l’aliança.

En virtut d’aquest conveni, EADA Business School es compromet a oferir quatre beques anuals a esportistes que hagin participat en uns JJOO. L’import de la beca serà del 50% de descompte en qualsevol programa de formació.

Així mateix, atorgarà un màxim de 10 beques anuals a esportistes d’alt rendiment que compleixin amb el requisit d’estar en actiu i/o en transició post-carrera esportiva recentment. Es considerarà esportista d’alt nivell totes i tots aquells que tinguin la consideració d’ “Esportistes Alt Nivell Català” en els últims dos anys. L’import de la beca serà del 25% de descompte en qualsevol programa que realitzin.

De la mateixa manera, les dues institucions acorden involucrar-se en l’elaboració d’informes i estudis d’interès conjunt per vincular el món de l’empresa i de l’esport.

No és la primera vegada que EADA Business School ajuda a esportistes en aquest àmbit. Gemma Mengual, una de les esportistes més llorejades de la història de la natació, va decidir, fa 3 anys, fer un pas ferm per reorientar la seva vida professional. Mengual va participar, com a alumna becada en la seva condició d’esportista d’elit, a l’edició del Màster en Lideratge Transformador (MLT) d’EADA Business School, amb l’objectiu de potenciar les seves habilitats directives i competències professionals en el desenvolupament de la seva nova etapa com a empresària. També va ser el cas de Dani López Pinedo, ex-porter de la selecció de waterpolo i del CN Atlètic-Barceloneta amb podis Mundials i Europeus i amb 15 lligues consecutives. Pinedo va cursar un postgrau en RRHH a l’escola, just després d’anunciar la seva retirada del waterpolo d’elit.

Més informació

 

 

EADA Business School Barcelona va ser creada el 1957 per un grup d’empresaris i professionals com a institució independent tant des del punt de vista ideològic com econòmic. A més d’aparèixer als reconequts rànquings internacionals del Financial Times o The Economist, disposa de l’acreditació EQUIS que concedeix l’EFMD (European Folindation for Management Development) així com l’AMBA que reconeix la qualitat dels programes MBA.

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE