ARTÍSTICA – 20 medalles per la selecció catalana a l’Open de Suècia

30 maig 2022 | Nat. Artística

La selecció catalana de natació artística ha tornat del Campionat Open de Suècia amb 20 medalles. L’equip, format per nedadores del CN Granollers, el CN Sabadell i el CN Kallípolis que entrenen al centre de tecnificació Joaquim Blume, ha pujat a l’esglaó més alt del podi en les 12 proves on ha participat i en algunes d’elles ha aconseguit també la segona i la tercera posició.

A la categoria júnior, la selecció s’ha penjat la medalla d’or en les proves d’equip tècnic, equip lliure, combo, duet mixt tècnic i duet mixt lliure. En les proves de duet tècnic, duet lliure, solo tècnic i solo lliure s’han emportat quatre medalles d’or i quatre de plata, és a dir, que han ocupat les dues primeres places del podi de cada prova.

A la competició infantil, les nedadores catalanes han dominat el podi de figures, guanyant l’or, la plata i el bronze i la quarta posició de la classificació. En duet lliure i solo lliure, les infantils han defensat també dues coreografies per cada prova, amb les que han aconseguit dos ors i dues plates.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE