ARTÍSTICA – 7 ors per la selecció estatal i pel CN Kallípolis al FINA World Series

27 maig 2018 | Nat. Artística

Acaba el Campionat d’Espanya d’estiu sènior open FINA World Series amb 7 ors per la selecció estatal de sincronitzada, 7 ors pel CN Kallípolis i 4 plates i 2 bronzes pel CN Granollers.

En la competició internacional, la selecció espanyola ha aconseguit la primera posició a totes les proves on han participat: en equip tècnic i equip lliure, nedat per les catalanes Txell Mas, Paula Ramírez, Berta Ferreras i Abril Conesa; en duet tècnic i duet lliure amb la participació de Paula Ramírez i Sara Saldaña; en duet mixte lliure i tècnic, on ha competit la parella catalana formada per Berta Ferreras i Pau Ribes; i, per últim, en rutina combinada.

En la competició per clubs sènior, el CN Kallípolis també s’ha penjat 7 medalles d’or en les proves de solo tècnic i solo lliure, nedat per Iris Tió; duet tècnic i duet lliure, amb Iris Tió i Giselle Camps; en equip tècnic i equip lliure; en rutina combinada i també en la prova de highlight. El CN Granollers, per part seva, s’ha penjat 4 medalles de plata en duet tècnic i duet lliure, nedat per Mireia Hernández i Clara Arboix, i en equip tècnic i equip lliure. D’altra banda, la nedadora Mireia Hernández del CN Granollers ha aconseguit també dues medalles de bronze en solo tècnic i solo lliure.

El campionat s’ha celebrat de divendres a diumenge a Madrid i forma part d’un torneig de 10 competicions organitzades per Federacions Nacionals de tot el món. Aquesta temporada, ja s’ha celebrat a França, Xina, Japó i Eslovàquia. Les properes competicions del circuit es disputaran a finals de juny a Canadà, Estats Units, Grècia i Uzbekistan.

 

Foto: RFEN

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE