ARTÍSTICA – CN Granollers, CN Kallipolis i CN Mataró equips campions de la Copa Catalunya

25 abr. 2021 | Nat. Artística

El CN Granollers, el CN Kallipolis i el CN Mataró han estat els clubs campions de la primera jornada de la Copa Catalunya OPEN d’aquest cap de setmana. A la competició de la categoria III, amb participants nascudes a partir de 2005 i posterior, l’equip del CN Granollers ha guanyat la medalla d’or i el CN Kallipolis s’ha emportat la plata i el bronze. En categoria II, formada per nedadores dels anys 2006, 2007, 2008 i posterior, el CN Kallipolis ha pujat a l’esglaó més alt del podi i l’han seguit el CN Sabadell, que ha estat segon, i el CN Lloret i el CN Sabadell que han empatat en tercer lloc. Finalment, en categoria I, amb nedadores de l’any 2009 i 2010, el CN Lloret, amfitrió de la competició, ha guanyat la prova d’equips, el CN Lleida ha quedat segon i el CN Mataró tercer.

La primera jornada de la Copa Catalunya, celebrada avui a Lloret de mar, ha comptat amb la participació de nou clubs catalans: el CN Granollers, el CN Kallipolis, el CN Sabadell, el CN Mataró, el CN Lloret de Mar, el CN Lleida, el CN Barcelona, el CN Tarraco i el CN Minorisa. Alguns d’ells han competit amb diversos equips.

La competició de duet i combo es celebrarà el proper cap de setmana, 30 de maig, a les instal·lacions del CN Lloret de mar.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE