ARTÍSTICA – CN Granollers domina els podis del Campionat de Catalunya de rutines

28 març 2022 | Nat. Artística

El CN Granollers ha estat el club que més vegades ha pujat al podi al Campionat de Catalunya júnior i sènior de natació artística de rutines. La competició, celebrada a la piscina Sant Jordi, ha acabat amb set medalles per les del Vallès Occidental, quatre pel CN Kallípolis, dues pel CN Sabadell i una pel CN Les Franqueses.

En categoria júnior, el podi d’equip i highlight ha estat format pel CN Granollers en primera posició, el CN Kallípolis en segon lloc i el CN Sabadell en tercer. A la prova de duet, l’or ha estat per Regina Casino i Valeria Parra i la plata per Ariadna Conesa i Irene Garrido, ambdues parelles del CN Granollers, la medalla de bronze l’han guanyat Maria Bofill i Ane Salaverria del CN Kallípolis. En duet mixt júnior, Dennis González i Nuria Martin-Mora del CN Kallípolis han pujat a l’esglaó més alt del podi.

En categoria sènior, el CN Granollers ha quedat primer i el CN Les Franqueses segon a la prova de highlight, i el CN Granollers s’ha situat a les dues primeres posicions en duet: Paula Albertuz i Claudia Julia han guanyat la medalla d’or i Mariona Busquets i Lia Ferrera la de plata.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE