ARTÍSTICA – CN Kallípolis campió d’Espanya per clubs en rutines tècniques júnior

28 nov. 2021 | Nat. Artística

Aquest cap de setmana, el CN Kallípolis s’ha proclamat campió d’Espanya per clubs a la competició estatal de rutines tècniques júnior. A la classificació per clubs de figures infantil, el CN Granollers ha quedat en segona posició i el CN Sabadell en tercera.

Els equips catalans han tingut presència en tots els podis del Campionat d’Espanya celebrat durant dissabte i diumenge a les piscines M-86 de Madrid.

A la prova de figures infantil, Xènia de la Puente del CN Sabadell ha guanyat la medalla de bronze sumant un total de 77.6020 punts.

Dins de la competició de rutines tècniques júnior, el CN Kallípolis s’ha penjat la medalla de plata en equip tècnic amb un total de 78.0363 punts i el CN Granollers ha aconseguit la de bronze sumant 77.9103 punts. A la prova de duet tècnic, Regina Casino i Valeria Parra del CN Granollers han quedat en segona posició (79.9645 punts) mentre que en duet mixte tècnic Dennis González i Núria Martín del CN Kallípolis han guanyat la medalla d’or (78.3398 punts). En solo tècnic, Meritxell Ferré del CN Sabadell ha estat tercera amb 78.5008 punts, en la modalitat femenina, i Dennis González del club barceloní s’ha proclamat campió amb 77.0846, en la masculina.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE