ARTÍSTICA – Dues medalles més per la selecció absoluta a les World Series

1 juny 2019 | Nat. Artística

La selecció absoluta de natació artística suma dues medalles més a la segona jornada de les World Series Barcelona 2019. L’equip ha aconseguit una plata en rutina highlight i un bronze en duet mixte tècnic.

A la competició de highlight, l’equip, format per les nedadores catalanes Txell Mas, Paula Ramírez, Berta Ferreras, Iris Tió i Abril Conesa, ha acabat en segona posició amb un total de 90.1000 punts. Davant seu s’ha situat Ucraïna, aconseguint l’or amb 92.8333 punts i darrere, en tercer lloc, el conjunt francès amb 87.2000 punts.

World Series

En duet mixte tècnic, la parella catalana formada per Emma Garcia i Pau Ribes ha pujat al tercer esglaó del podi amb 84.9049 punts. L’or ha estat pel duet rus que amb una puntuació de 90.4055 ha aconseguit superar les nordamericanes Natalia Vega i Bill May (87.5144 punts).

La selecció nacional de la categoria junior s’ha emportat també una medalla de bronze en rutina combinada, sumant un total de 71.7442, i situant-se per davant de seleccions absolutes com Gran Bretanya i Israel.

Els clubs catalans també han tingut un gran paper a la competició nacional. El CN Granollers ha aconseguit l’or en combo amb 77.2332 punts i el CN Kallípolis ha guanyat dos ors en duet mixte tècnic (72.0682 punts) i rutina highlight (76.7667 punts) i una plata en combo (76.3332 punts).