ARTÍSTICA – Ja coneixem els dotze duets que es disputaran la plaça olímpica

12 juny 2021 | Nat. Artística

Aquesta tarda, al Preolímpic de Barcelona, hem conegut els dotze duets classificats per la final lliure de demà, on es disputaran la plaça olímpica. Els duets que han passat a la final són: Austria, Holanda, França, Bielorrússia, els Estats Units, Israel, Gran Bretanya, Liechtenstein, Alemanya, Colòmbia, Suïssa i el Brasil.

Per ara, els duets que estan classificats per Tokio 2021 són els deu que ja s’han classificat per equips: Japó, Rússia, Canadà, Egipte, Australia, la Xina, Ucraïna, Itàlia, Espanya i Grècia, i tres més que són els millors d’Amèrica, Àfrica i Àsia, sense comptar els anteriorment mencionats: Mèxic, Sudàfrica i Kazakhstan. La resta de places, nou en total, seran definides demà, on la puntuació final es configurarà amb el promig entre la competició tècnica i la lliure.

Preolímpic Barcelona 2021

 

A la prova de highligt de l’Artistic Swimming World Series, celebrat simultàniament amb el Preolímpic, el primer equip classificat ha estat el Canadà i el segon Hongria, dos equips que han pogut posar energies en altres rutines a part de les olímpiques (duet i equip), ja que les canadenques ja estan classificades i les hongareses no han optat a la pugna pels Jocs.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE