ARTÍSTICA – Plata i bronze per la selecció absoluta al World Trophy de Japó

28 abr. 2019 | Nat. Artística

La selecció absoluta estatal torna del World Trophy de Japó amb 2 medalles de plata i 2 de bronze. Les nedadores han defensat les seves coreografies en una competició d’altíssim nivell al costat de països de la talla de Rússia, Xina i Japó.

En solo tècnic, Ona Carbonell ha acabat bronze amb una puntuació de 90.5317, per darrere de la russa Svetlana Romashina i la japonesa Yukiko Inui, de qui ha quedat a un punt i mig de distància. En duet lliure, Ona Carbonell i Sara Saldaña han quedat quartes amb 90.9000 punts. La parella catalana formada per Pau Ribes i Emma Garcia s’ha emportat la medalla de bronze en duet mixt tècnic amb un total de 84.5511 punts i la quarta posició en duet mixte lliure amb 86.3667 punts. L’equip, format per Ona Carbonell, Txell Mas, Paula Ramírez, Berta Ferreras, Abril Conesa i Iris Tió, s’ha penjat la medalla de plata en la prova lliure aconseguint una puntuació de 89.2667. A la prova de Highlight, on s’hi ha sumat la nedadora catalana Cecília Jiménez, l’equip ha aconseguit la medalla de plata amb 91.6333 punts, a només quatre dècimes de la selecció japonesa, amfitriona de la competició.

L’OPEN de Japó ha estat la quarta competició del World Trophy Series, que durant aquesta temporada es celebrarà a nou països diferents de tot el món. Les properes cites seran del 4 al 6 de maig a Pequín (XIN), del 24 al 26 de maig a Greensboro (EUA) i del 30 de maig a l’1 de juny al Quebec (CAN).

La piscina Sant Jordi de Barcelona acollirà la vuitena edició del trofeu, del 31 de maig al 2 de juny, on s’espera una emocionant competició entre les millors seleccions de natació artística del món.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE