Select Page

La XV DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA ha tornat a demostrar el gran potencial dels esports aquàtics catalans. Més de 60 esportistes del més alt nivell van rebre premis gràcies a tots els seus èxits internacionals. Jèssica Vall, Ona Carbonell, Gemma Mengual, les noies de l’equip de waterpolo del C.N.Sabadell i de La Sirena C.N.Mataró van rebre un guardó per part de la Federació Catalana de Natació. La Diada a més també va premiar a tot un grup de joves, molt nombrós, que als Jocs Europeus de Bakú i als Mundials de natació i waterpolo júniors van penjar-se una medalla. Els esportistes catalans de categories d’edats van representar més del 80% de les delegacions RFEN.

La Federació Catalana de Natació també va premiar als millors clubs catalans de l’any a on el C.N.Sabadell va ser-ne, un any més, el campió, el C.N.Sant Andreu segon i el C.N.Terrassa tercer. Jordi Murio i Sergi Borrell van ser dos protagonistes més de la vetllada, ja que van rebre l’escut d’or a la seva trajectòria com a tècnic de natació i com a àrbitre internacional de waterpolo.

La Federació Catalana de Natació vol agrair a tots els assistents, premiats, clubs, tècnics, directius i familiars dels esportistes la seva assisitència a la DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA, sense vosaltres, res seria possible.