Budapest 22 / WATEEPOLO – La selecció masculina fa el miracle i es posa directe a quarts de final

25 juny 2022 | Waterpolo

Partidàs avui a Sopron, seu del grup C del Mundial de Budapest. La selecció estatal es jugava contra Itàlia la primera posició de grup i per tant facilitar el camí cap a les sempre difícils medalles.

Avui l’objectiu era guanyar a Itàlia, i tot semblava que anava bé a la primera part a on els de David Martin han aconseguit un 0-3 que ha acabat amb un just 4-5. La segona i tercera part han estat molt més complicades fins arribar a un perillosíssim 12-9 en contra a finals de la tercera part. Però llavors han arribat els últims minuts amb un 0-5 per Espanya que ha deixat el marcador en un 12-14 espectacular que ha classificat els ibèrics com a primers de grup.

La primera plaça de grup fa que el proper partit dels espanyols sigui directament el de quarts de final, el dimecres 29 juny a les 19.30h contra molt segurament Montenegro. Un rival a qui es pot guanyar, però de ben segur que serà un partit intens i no apte per cardíacs.