FEDERACIÓ – Assemblea General Ordinària

20 juny 2022 | Federació

Avui, 20 de juny de 2022, just el dia que es compleixen 100 dies de la presidència de Ramon Bosch i de la nova Junta Directiva, la FCN ha celebrat la seva Assemblea General Ordinària a l’auditori del Consell Català de l’Esport.

L’Assemblea ha aprovat tots els punts de l’ordre del dia: La memòria del Pla d’Actuació del 2021, la memòria econòmica i l’estat de comptes del 2021 i el calendari de competició pel 2022-2023.

El punt més especial de l’ordre del dia, era el punt núm. 9, aquell a on s’ha demanat l’aprovació perquè Enric Bertrán, ex-president de la FCN i responsable de la presidència en els últims 14 anys, esdevingui President d’Honor de la Federació Catalana de Natació. L’Assemblea ho ha aprovat per unanimitat, convertint, d’aquesta manera a Enric Bertrán en el primer i únic President d’Honor de la nostra entitat. Bertrán va ser 14 anys President de la FCN i 11 vicepresident. En els anys de presidència la natació catalana i la ciutat de Barcelona s’han convertit en una referència aquàtica internacional, essent la seu de grandíssimes competicions com el Mundial del 2013, l’Europeu de waterpolo del 2018, les finals 6 i 8 de waterpolo de la LEN Champions League, les World Series i el Pre-olímpic de natació artística i com no Enric Bertrán ha estat el President del Centenari de la FCN. 

eb president honor

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE