FEDERACIÓ – FAQS FASE 1 i FASE 2 de la Secretaria General de l’Esport

23 maig 2020 | Federació

Dilluns 25 de maig hi ha un canvi de fase en alguns dels territoris del Principat. En aquest sentit, les regions sanitàries de Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Alt Pirineu i Aran passaran a fase 2, mentre que les regions de Barcelona, Metropolitana Nord i Metropolitana Sud passaran a FASE 1 afegint-se a Lleida, Girona i Catalunya Central.  

Aquests canvis de fase impliquen canvis en el pla de desconfinament de l’esport català. Un pla que estableix les mesures i recomanacions per tal que el sector esportiu català porti a terme un retorn progressiu a la pràctica de l’activitat física, seguint en tot moment les mesures de protecció i higiene per prevenir el contagi determinades per les autoritats sanitàries.

La SGEAF ha elaborat uns documents anomenats FAQS de la Fase 1 i Fase 2 que són d’interès general per a la ciutadania, l’esport federat i l’esport d’alt nivell. En els següents enllaços podreu accedir als dos documents i quedem a l’espera de poder informar en els propers dies del protocol d’obertura de piscines elaborat per la Federació Catalana de Natació conjuntament amb l’Associació Empresarial de Clubs de Natació en funció de com evolucioni tota la situació. 

 

LLEGIU ELS DOCUMENTS: 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE