FEDERACIÓ – Ha mort Rafel Sànchez, ex vicepresident de la FCN i escut d’or de l’entitat

15 juny 2021 | Federació

Avui us hem de comunicar una trista notícia. Ha mort Rafel Sánchez i Bové  a l’edat de 85 anys. Rafel Sánchez va ser una persona de gran rellevància tant en el seu club, el CN Sabadell com a la Federació Catalana de Natació.

Sempre va estar vinculat al món aquàtic. Va formar part de les juntes directives del club, des de que va entrar com a soci fins l’any 1990, després va ser el delegat de natació i waterpolo del club fins l’any 2001 quan es va jubilar. Era soci de mèrit del CN Sabadell. 

També va ser àrbitre de natació i waterpolo i va actuar com a jutge de natació als Campionats d’Europa que es van celebrar a Barcelona el 1970. A finals dels anys 70, del 77 al 79 va formar part de la Junta Directiva de la FCN essent-ne vicepresident amb el primer mandat de David Moner. Actualment era membre de la Comissió de Rècords i Estadístiques de la FCN. L’entitat catalana li va atorgar l’Escut d’Or, la màxima distinció i també va rebre la medalla al Mèrit Esportiu del col·lectiu arbitral. La RFEN també li va atorgar distincions, com la medalla d’argent pels mèrits distingits com a directiu. 

 

Des de la Federació Catalana de Natació volem expressar el nostre més profund condol a la seva família i amics i al CN Sabadell en aquests moments tan tristos. 

La cerimònia es farà demà, dimecres 16 de juny a les 12.15 h al Tanatori de Sabadell.

 

Descansa en pau. 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE