FEDERACIÓ – La DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA, aquest any amb més de 70 esportistes premiats

15 maig 2019 | Federació

La Diada de la Natació Catalana torna a l’agenda habitual de la Federació Catalana de Natació i dels seus clubs, esportistes, tècnics i personalitats. La gala anual a on es premien els millors de l’any anterior es celebrarà el 20 de maig al CAIXA FORUM de Barcelona. La Federació Catalana de Natació prepara una gala amb més de 100 premiats entre els quals, més de 70 són esportistes catalans que aquest passat 2018 han aconseguit penjar-se una medalla en campionats del món i campionats d’Europa. 

Un any més la DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA, celebrarà la festa dels esports aquàtics catalans amb una gala a on es premien a totes i tots els esportistes medallistes internacionals a més de persones i institucions rellevants pels nostres esports. A més a més, aquest any i per primera vegada la FCN lliurarà l’escut d’or, la màxima distinció, a dues ex-esportistes que han estat i són un referent en els seus esports, Erika Villaécija i Gemma Mengual. Amb elles també compartirà protagonisme, Ramon Geli, ex president del CN Catalunya i directiu federatiu de rellevància. Jèssica Vall també rebrà un guardó per la seva medalla a Glasgow i, evidentment, estaran les dues seleccions de waterpolo que van pujar al podi dels 33ns Campionats d’Europa de Waterpolo Barcelona 2018. Les seleccions juniors i juvenils també estaran a la DIADA, perquè tant en waterpolo com en natació artística les joves promeses dels nostres esports van aconseguir medalla en campionats d’Europa i del Món. I també estarà la selecció de natació artística que a Glasgow va obtenir diverses medalles. 

 

Amb tot, una DIADA espectacular que guardonarà als clubs que celebren aniversari i també, i com cada any, als 15 millors clubs de l’any. Classificació que un cop més ha guanyat el CN SABADELL. 

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE