FEDERACIÓ – LA FCN A LA FIRA DE L’ESPORT CATALÀ 2022

19 set. 2022 | Federació

La Federació Catalana de Natació ha participat aquest diumenge a la Fira de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

L’esdeveniment, que va tenir lloc al Moll de Marina, a Barcelona, va esdevenir un espai clau per divulgar l’activitat de les federacions catalanes i donar a conèixer diferents disciplines esportives, promoure els valors associats a l’esport i apropar a la ciutadania els beneficis individuals i col·lectius de la pràctica de l’activitat esportiva.

A partir de les 10 hores del matí i fins les 20 hores del vespre, els assistents a la Fira van poder visitar la carpa de la Federació Catalana de Natació i rebre informació sobre els cursos formatius i el Circuit de Travessies, i un regal promocional consistent en un casquet de natació.

La Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula, el President de la UFEC, Santi Esteva, i el Vicepresident de la UFEC, Enric Bertrán, van ser rebuts pel Vicepresident Esportiu de la FCN, Àlex Amorós, a l’espai reservat per la Federació Catalana de Natació a la Fira de l’Esport Català.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE