FEDERACIÓ – La Junta Directiva renova els equips tècnics de la Federació Catalana de Natació

15 jul. 2022 | Federació

La Junta Directiva de la FCN presidida per Ramon Bosch ha renovat tots els equips tècnics que formen part de l’entitat catalana. L’únic canvi respecte l’any passat és que la Directora Tècnica de natació artística Gisela Morón ha deixat el càrrec de forma voluntària i la substituirà la qui fins ara era tècnica d’artística Alba Cabello.

Alba Cabello fa 6 anys que és tècnica de natació artística de la FCN al centre de tecnificació de la BLUME. Cabello ha estat nedadora internacional i té dues medalles olímpiques (2008 i 2012) 1 or mundial i 4 ors europeus. Va formar part del gran equip de natació artística que durant dos cicles olímpics van pujar a tots els podis internacionals. Com a tècnica de natació artística de la FCN ha estat al centre de tecnificació en els últims anys formant els i les esportistes del futur d’aquest esport. Aquest canvi en l’staff de natació artística ha fet que l’entrenadora Natalia Didenko, que ja estava vinculada al centre de tecnificació de la FCN entri a formar-ne part de manera completa, configurant així un equip amb: Alba Cabello, directora tècnica; Paula Klamburg i Natalia Didenko, tècniques.

Ramon Bosch, President de la FCN ha volgut tenir unes paraules d’agraïment cap a Gisela Morón: “Vull agrair-li tot el què ha fet per la natació artística catalana i per aquest esport en general, ja no només com a esportista, sinó com a tècnica i persona destacada dins un esport a on els referents són molt importants. La Gisela ha fet una gran tasca al capdavant del centre de tecnificació i li vull agrair públicament tot el què ha aportat als i a les nostres joves esportistes”.

Pel què fa a la renovació per a 4 anys de tots els staffs tècnics de les altres disciplines: natació, waterpolo i salts, el President considera que “tots ells i elles han fet una gran feina en els nostres centres de tecnificació. La idea és formar els millors esportistes catalans per a què puguin arribar a l’alt rendiment i aconseguir èxits esportius de gran transcendència i la prova és que ho estem fent molt bé”. I és que el percentatge de medalles catalanes internacionals i d’esportistes catalans i catalanes a les seleccions de categories d’edats i absolutes “és des de sempre majoritàriament català. Per tant, seguim confiant en els nostres tècnics i en la gran feina que estan fent al capdavant dels nostres centres de tecnificació”

 

EQUIPS TÈCNICS DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ

NATACIÓ
Director Tècnic: Luís Rodríguez
Tècnics: Lourdes Becerra, Marc Tribulietx
Preparador físic: Oscar Domínguez

WATERPOLO
Director Tècnic: Nani Guiu
Tècnics: Svilen Piralkov, Jordi Valls, Carla Fargas i Àlex Osés

NATACIÓ ARTÍSTICA
Directora Tècnica: Alba Cabello
Tècniques: Paula Klamburg i Natalia Didenko
Preparador: Nil Jové 

SALTS
Directora Tècnica: Mar Rovira

Tècnic: Agustín Sánchez

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE