FEDERACIÓ – Subvenció extraordinària de l’Ajuntament de Barcelona per a clubs i entitats esportives

5 nov. 2020 | Federació

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Barcelona Esports, obre una convocatòria extraordinària de 3 milions d’euros en ajuts a les entitats i associacions sense ànim de lucre que fomenten la pràctica de l’activitat física i la promoció de l’esport a menors de 18 anys de manera directa i continuada a la ciutat de Barcelona, arran de la situació de crisi ocasionada per la covid-19. Es podran tramitar les sol·licituds a partir del dia 3 de novembre i fins al 16 de novembre de 2020, ambdós inclosos.

La dotació d’aquesta subvenció s’emmarca dins el Pla de salvaguarda i regeneració del sistema esportiu i està adreçada a ajudar als clubs i entitats esportives de la ciutat a assumir el pagament del lloguer d’espais esportius, de les llicències esportives dels i les esportistes, i de la contractació del personal tècnic professional. Aquest Pla és un conjunt de mesures per salvaguardar i recuperar l’Esport a Barcelona, en el que tenen un pes molt important la sostenibilitat de l’activitat de les instal·lacions esportives municipals, les ajudes a les famílies que es trobin en situacions de precarietat laboral o vulnerabilitat social, i , especialment, la salvaguarda de la tasca de promoció de l’esport i de cohesió social que fan els clubs i les entitats esportives.

El teixit associatiu esportiu de la ciutat, format bàsicament per clubs i entitats esportives sense ànim de lucre, actua com a promotor de l’activitat física i l’esport i esdevé també, agent de cohesió i de proximitat amb la ciutadania, sent un pilar del sistema esportiu local de Barcelona.

Les sol·licituds es podran tramitar a partir del 3 fins al 16 de novembre de 2020 i s’hauran de presentar de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona: http://www.bcn.cat/tramits

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE