Gemma Mengual guardonada en la categoria d’Esports a la dissetena edició dels Premis Gaudí Gresol

19 juny 2024 | Federació

El passat 13 de juny, el president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, juntament amb Jordi Cervera, delegat territorial de Tarragona i membre de la junta directiva, van assistir als Premis Gaudí junt amb Gemma Mengual, medallista olímpica en natació sincronitzada i empresària, que va rebre el premi en la categoria d’Esports.

La Fundació Gresol ha celebrat la dissetena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, la gala social i empresarial més important del sud de Catalunya. Aquests premis reconeixen figures destacades de diversos àmbits per la seva contribució i impacte social.

Continuant amb la filosofia social dels Premis, els fons recaptats en el sopar solidari seran lliurats a l’Associació ANTIAN, que lluita contra la mutació del gen ADSL, una malaltia rara i minoritària. Aquesta associació és la font de recerca d’un estudi d’investigació liderat per la UAB i l’Hospital Vall d’Hebron.

Estem molt orgullosos de poder participar en aquests esdeveniments que reconeixen l’excel·lència i la notorietat i aposten per la investigació. Volem felicitar a Gemma Mengual per aquest merescut reconeixement.

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE