MÀSTERS NATACIÓ – 3 rècords Europa, 10 rècords Espanya, 17 rècords Catalunya i 12 rècords del Campionat

21 abr. 2021 | Màsters

El CN Minorisa ha estat la seu del III Campionat de Catalunya de Open Natació Màsters d’Hivern amb un èxit de participació i rècords brutal. La competició es va desenvolupar amb tots els protocols Covid i amb les mesures de seguretat i salut aprovades per les autoritats. En aquest sentit, els nedadors i nedadores màsters van poder gaudir d’un cap de setmana d’esport i tornar a tenir les sensacions de competició. 

 

MIREIA GARCIA MASTER

 

 

 

 

 

En total es van batre 3 rècords d’Europa, va ser la nedadora catalana Mireia Garcia qui va fer-ne 2, un en els 200 m estils i l’altre en els 400 m estils de la categoria +40. Per altra banda el nedador del CN Olivar Fernando Alaez va batre el rècord d’Europa de 45+ en els 200 m papallona. A aquests 3 rècords d’Europa s’han d’afegir els 10 rècords d’Espanya, el 17 rècords de Catalunya i els 12 rècords del Campionat. Tot un èxit en un cap de setmana molt intens de competició. 

 

Per altra banda el CN Aquamaster va ser el campió del Campionat de Catalunya, el CN Cerdanyola subcampió i la medalla de bronze va ser pel CN Terrassa. Pel què fa als premis individuals els dos protagonistes del Rècords d’Europa es van endur el premi al millor classificat en categoria masculina i femenina respectivament. En el decurs de la competició la FCN també va poder lliurar els premis de la VII edició del Circuit Català de Trofeus Màsters de la temporada passada, uns premis que no es van poder lliurar a causa de la pandèmia. 

El Campionat de Catalunya OPEN Natació Màsters d’hivern també va voler fer un reconeixament als esportistes de més edat que hi van participar, en aquest cas: Jaume Cots (CN MINORISA) 86 anys (cat 85+) i ROSER CASTILLO MIQUEL (C.N. PALAMÓS) 69 anys (Cat 70+)

 

GRANS MASTER CAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tota la informació i resultats de la competició la podreu trobar clickant al següent enllaç: 

CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN NATACIÓ MÀSTERS HIVERN

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE