NATACIÓ – 2 mínimes pel Mundial de Budapest

14 abr. 2022 | Natació

La natació catalana torna de Torremolinos, a on s’ha celebrat el Campionat Espanya Open de Natació, amb 2 mínimes pel Mundial de Budapest i 1 mínima pel mundial júnior.

Jèssica Vall del CN Sant Andreu va ser la primera catalana a fer la mínima, va ser a la final dels 50 braça. Després el seu company de club, Joanllu Pons també va fer mínima Mundial en els 400 m estils. Vall també estarà a Europeu de Roma amb les proves de 100 i 200 braça ja que es va penjar la medalla d’or. Joanllu Pons també anirà a Roma amb els 200 papallona ja que va guanyar la prova.

L’altra protagonista va ser Emma Carrasco del CN Sant Andreu, ja que va fer el Rècord del Campionat Júnior en els 200m estils que també va ser mínima per Europeu Júnior i en 200 braça va aconseguir la mínima per Mundial i Europeu Júnior. 

Carles Coll del CN Sabadell va fer el rècord de Catalunya en els 100 braça 1.01.59 i també va aconseguir la classificació per Europeu en 200 braça i 200 estils. David Benítez, del CN Terrassa, també va fer un rècord de Catalunya en aquest cas en els 50 braça amb un temps de 27.99.

Diego Mira i Sergio de Celis del CN Sabadell, Àfrica Zamorano, Júlia Pujadas, Lidón Muñoz i Ainhoa Campabadal del CN Sant Andreu, Alberto Lozano del CE Mediterrani i Mario Molla del CN Terrassa, van vèncer les seves respectives proves i estaran a Europeu de Roma 22.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE