NATACIÓ ARTÍSTCA – Bronze per l’equip tècnic a Budapest 2021

12 maig 2021 | Nat. Artística

L’equip tècnic de natació artística s’ha penjat la primera medalla en aquesta nova edició del Campionat d’Europa. Les noies de Mayuko Fujiki han ensenyat per pimera vegada les seves cartes de cara al pre-olímpic del mes juny a Barcelona. L’equip tècnic ha executat una coreografia fusió entre el flamenc i la música japonesa i per primera vegada han s’ha pogut veure una coreo inclusiva a on han fet servir el llenguatge dels signes. Espectacular. 

Els jutges han rebut molt bé el nou equip tècnic que han puntuat amb un 89.7700, una molt bona puntuació de cara al què ha de venir aquest estiu. Primer un pre-olímpic a on hi ha 3 places en joc per 5 equips. I després, aconseguir la classificació olímpica i viatjar fins a Tokyo per participar de nou en uns JJOO. 

De moment les noies de Fujiki ja tenen un bronze europeu. L’equip, ple de nedadores catalanes, ha comptat de nou amb Ona Carbonell que ha tornat a l’aigua després d’haver sigut mare. 

Demà serà el torn de la final del duet tècnic format per la catalana Iris Tió i Alyssa Ozhogina. I a la tarda es farà la final de combo a on la selecció no participa. 

Per la seva banda la jove Mireia Hernández ha acabat setena a la final de solo lliure, en el seu debut en un Europeu senior com a solista. Hernández ha fet una puntuació de 85.7333. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE