NATACIÓ ARTÍSTICA GWANGJU 2019 – Duet i equip, cinquè i sisè del món

19 jul. 2019 | Nat. Artística

Avui l’equip lliure ha tancat la seva actuació al Mundial de Gwangju 2019. Les noies de Mayu Fujiki han nedat avui la seva última prova d’equip i han acabat sisenes amb una molt bona puntuació de 91.4000, que les deixa només a una dècima de les italianes que han estat cinquenes. Fa un any, les transalpines els treien un punt. Les campiones han estat les russes, que avui han aconseguit la seva onzena medalla d’or consecutiva en un Mundial, la plata per Xina i el bronze per Ucraïna, Japó ha estat quarta. 

L’equip lliure format per 6 catalanes: Ona Carbonell, Berta Ferreras, Paula Ramírez, Txell Mas, Abril Conesa i Iris Tió ha nedat avui l’última prova del Mundial, ja que la final de demà es de combo i Espanya no hi participa. Avui l’equip lliure ha demostrat un alt nivell i està preparat pel preolímpic que haurà d’afrontar del 30 d’abril al 3 de maig del 2020 a Tokyo i que haurà de lluitar directament amb Itàlia per la plaça olímpica.
 

CLASSIFICACIÓ OLÍMPICA:  
Als JJOO de Tokyo 2020 hi poden participar 10 equips. Per tant en el pre-olímpic hi haurà 3 places en joc.
Rússia està classifcada per la Copa d’Europa, Ucraïna i Xina ja estan classificades perquè ocupen la plaça del dos millors equips mundials, amb les medalles de plata i bronze en equip lliure. Japó està classificada com a país amfitrió. Llavors queden les places per continent d‘Amèrica, Àfrica i Oceania. Tots sumen 7 classificats i el pre-olímpic que donarà 3 places per fer els 10 equips que estaran a Tokyo 2020. 

 

 

DUET LLIURE

Per altra banda, ahir a la final de duet lliure, Ona Carbonell i Paula Ramírez van quedar cinquenes a la final de la prova lliure. Amb una coreografia de flamenc i uns moviments innovadors, les dues catalanes van poder quedar-se a prop dels podis amb només japó per davant seu. 

 

RESULTATS

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE