NATACIÓ ARTÍSTICA – PLATA MUNDIAL EN DUET TÈCNIC MIXT

16 jul. 2023 | Nat. Artística

Emma Garcia i Dennis González han guanyat la medalla de plata en la final de Duet tècnic mixt al Campionat del Món de Fukuoka 2023.

La nedadora del CN Sabadell i el nedador del CN Kallípolis han aconseguit una puntuació de 248,0499, 103.1000 punts en la impressió artística i 144.9499 punts en l’execució.

El títol mundial l’han aconseguit els germans japonesos Tomoka i Yotaro Sato (255,5066 punts), que partien d’un grau de dificultat més alt. La tercera plaça ha estat per als xinesos Wentao Cheng i Haoyu Shi (247.3033).

Emma Garcia i Dennis González han aconseguit el millor resultat de la història en un Duet mixt, una prova que es va estrenar al Mundial de Kazan.

La parella catalana ha realitzat una gran execució de “L’hivern” de Vivaldi, amb una posada en escena sense penalitzacions i transmetent expressivitat i sincronització en tot moment.

Emma Garcia: “És un somni fet realitat. Estem molt contents. Ahir vam sortir amb molt bones sensacions i volíem continuar en la mateixa línia. Li dedico la medalla al meu avi”.

Dennis González: “És la meva primera vegada en un Mundial. Anàvem a per medalla i aconseguir una plata és un honor. He pensat molt en tot el treball que hem fet i li dedico la medalla a la meva mare que ha lluitat molt perquè jo estigui aquí”.

Resultats

Foto: Issei Kato

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE