NATACIÓ – CATALUNYA CAMPIONA del Campionat Espanya per Federcions Autonòmiques

14 febr. 2021 | Natació

Els 27 nedadors i nedadores que han format part de la selecció catalana infantil i junior de natació han tornat del Campionat d’Espanya de natació per Federacions Autonòmiques que s’ha fet a Oviedo amb la copa de campions i campiones. La selecció ha guanyat la classificació conjunta i la total masculina i femenia. També ha guanyat tota la categoria infantil, tan l’equip femení com l’equip masculí. Només en el cas de la classificació junior la selecció catalana ha cedit la primera plaça a la Comunitat Valenciana. 

La natació catalana en aquest nou campionat d’Espanya ha liderat la classificació conjunta des del primer dia i no ha cedit en cap moment la seva plaça de líder. Els nois i les noies de la selecció han competit a un alt nivell tot i les restriccions que pateix Catalunya degut a la pandèmia de la Covid 19. La competició d’Oviedo s’ha celebrat en format de competició bombolla, amb dos torns a la piscina a on els equips masculins i femenins han competit en horaris diferents per a no crear aglomeracions a la instal·lacions i esponjar la participació. 

 

Catalunya torna a casa amb la copa de Campions i Campiones com ho ha fet en el últims anys. Des de la FCN volem felicitar a tot l’equip tècnic, a tots els nois i noies que han format part de la selecció, a tots els clubs implicats i per descomptat a tota la nostra gran família de la natació catalana, que tot i la situació complicadíssima que està patint l’esport, hem tornat a competir i hem tornat a guanyar. FELICITATS

 

TOTS ELS RESULTATS I INFORMACIÓ

CT ESPANYA NATACIÓ PER FFAA

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE