NATACIÓ. CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS – Mireia Belmonte i Albert Escrits líders

28 nov. 2016 | Natació

Aquest diumenge s’ha celebrat la segona etapa del Circuit Català de Trofeus de Natació XVIII Gran Premi Diputació de Barcelona amb el Trofeu Fèlix Serra Santamans al C.N.Minorisa.

Mireia Belmonte s’ha consolidat com a líder de la classificació general femenina i va establir també un nou rècord del campionat en els 800 m lliures amb un temps de 8.20.10. Per la seva banda, Albert Escrits del C.N.Sant Andreu és el nou líder de la classificació general masculina i va fer Millor Marca Estatal de 18 anys en els 1500 m lliures amb un temps de 15.02.51. Mercedes Peris va nedar els 50 m esquena a on també va establir un nou rècord del campionat amb un temps de 27.92. 

 

Durant el Trofeu Fèlix Serra Santamans el C.N.Minorisa va voler retre un homenatge als nedadors que van participar als JJOO de Rio 2016 i que van participar en aquesta competició catalana.

Amb aquesta segona etapa del Circuit Català de Trofeus de Natació, el Trofeu Fèlix Serra Santamans, s’acaba la competició domèstica absoluta en piscina de 25 metres. La propera cita del Circuit ja serà els dies 3, 4 i 5 de febrer al Campionat de Catalunya OPEN – Trofeu Ciutat de Terrassa. 

 

 

 

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS DE NATACIÓ 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE