NATACIÓ CIRCUIT – Nova edició del Circuit Català de Trofeus de Natació, comencem amb el Trofeu Alejandro López (CN Sant Andreu)

26 oct. 2017 | Natació

Tot a punt per a donar un nou tret de sortida al Circuit Català de Trofeus de Natació XIX Gran Premi Diputació de Barcelona. Comencem aquest dissabte 28 d’octubre al C.N.Sant Andreu (piscina c. Santa Coloma, 25) amb el Trofeu Alejandro López. 

Ja fa 19 anys que la Federació Catalana de Natació, juntament amb 6 clubs de les comarques de Barcelona i amb la necessària col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitzem aquest circuit de natació, primer de tot l’Estat i sempre amb una alta participació de les figures de la natació del país. En aquest cas, al Trofeu Alejandro López estan inscrits tots els nedadors i nedadores de l’entorn de la selecció RFEN amb noms com Jèssica Vall, Mireia Belmonte, Àfrica Zamorano, Erika Villaécija i la tornada a la competició d’Aschwin Wildeboer, entre altres noms de la primera línia de la natació a casa nostra. Consulta aquí el llistat de participants.

El Circuit Català de Trofeus de Natació té aquest any certes novetats, tot i que segueix essent una competició de 7 trofeus, essent el Trofeu Ciutat de Terrassa l’OPEN Català de Natació i el Trofeu Ciutat de Mataró l’OPEN Català Junior, en alguns trofeus el format de competició tindrà certes variacions que s’anunciaran en una presentació que es es farà en breu. Per altra banda, tota la informació del Circuit la trobareu clickant aquí

 

Les dates del Circuit Català de Trofeus de Natació XIX Gran Premi Diputació de Barcelona són les següents:

28 octubre: Trofeu Alejandro López. CN Sant Andreu

4 novembre: Trofeu Fèlix Serra Santamans. CN Minorisa

26-28 gener: Trofeu Ciutat de Terrassa. OPEN Català de Natació. CN Terrassa

10-11 març: Trofeu CN Sabadell. CN Sabadell

21 abril: Trofeu Sant Jordi. CE Mediterrani

26 maig: Trofeu Ciutat de L’Hospitalet. CN L’Hospitalet

26-28 juny: Trofeu Ciutat de Mataró. OPEN Català Júnior de Natació. CN  Mataró

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE