NATACIÓ – Ippei Watanabe i Kathleen Baker campions del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

14 juny 2018 | Natació

Els nedadors Ippei Watanabe del japó i Kathleen Baker d’EEUU han estat els vencedors, segons la puntuació FINA, del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Watanabe ha estat el campió en els 200 m braça amb un temps de 2.07.74, rècord del Ciutat de Barcelona i 975 punts. En noies Baker va fer la màxima puntuació en els 100 m esquena 58.77 i 966 punts.

El millor nedador català i que ha rebut el premi David Moner ha estat Albert Escrits, en noies la millor nedadora catalana i per tant premi Neus Cañardo ha estat per Jèssica Vall, els dos nedadors del CN Sant Andreu.

La segona i última tarda de finals del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona ha donat dos nous rècords de la competició: Mie Oe Nielsen i Ippei Watanabe. Mie Oe Nielsen a la segona prova de la tarda ha vençut establint un nou rècord del Ciutat de Barcelona en els 50 m esquena amb un temps de 21.73. En el cas del rècord masculí ha estat a la prova de 200 m braça a on tots els participants tenien moltes opcions de fer la puntuació necessària per a vèncer el Ciutat de Barcelona i finalment ha estat Ippei Watanabe el que ha aconseguit endur-se la prova i per tant guanyar el Campionat amb un temps de 2.07.74, nou rècord de la competició.

Jan Micka ha guanyat la primera prova de la tarda, els 800 m lliures, amb un temps de 7.56.08. Ilya Shymanovic ha guanyat els 50 m braça 27.15. Rikako Ikee ha esatat la campiona dels 50 m papallona amb un crono de 25.32. David Verraszto ha estat el campió dels 400 m estils amb un temps de 4.15.08. Pernille Blume, campiona olímpica en 50 m lliures, ha guanyat els 100 m lliures amb un temps de 53.32. Benjamin Treffers ha estat el campió dels 100 m esquena 54.85 i Molly C Hannis ha vençut els 100 m braça, 1.06.86. En aquesta prova Jèssica Vall ha acabat quarta.

Bruno Fratus ha guanyat els 50 m lliures amb un temps de 21.76. Taylor Ruck ha estat la campiona dels 200 m esquena amb un temps de 2.07.96 i Àfrica Zamorano ha quedat sisena amb 2.13:54. A la prova dels 200 m braça el nedador Ippei Watanabe n’ha estat el vencedor i Svetlana Chimrova ha estat la campiona dels 200 m papallona amb un temps de 2.07.50.Yahuen Tsurkin ha guanyat els 100 m papallona 52.34 i Katinka Hosszu, que només ha nedat una prova aquesta tarda, ha estat la campiona dels 200 m estils amb un temps de 2.10.99. Katsuhiro Matsumoto amb 1.47.34 ha estat el campió dels 200 m lliures i finalment Holly Hibbot ha estat la campiona dels 400 m lliures amb un crono de 4.10.43. En aquesta prova, Àfrica Zamorano ha acabat cinquena amb un temps de 4.16.53.

Tots els resultats: TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA – MARE NOSTRUM