NATACIÓ – MARE NOSTRUM SWIM TOUR en marxa la nova edició del circuit de natació més prestigiós d’Europa

19 maig 2022 | Natació

Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida a una nova edició del MARE NOSTRUM SWIM TOUR, el circuit de natació més prestigiós d’Europa a on com cada any les primeres espases de la natació mundial i europea hi participaran. 

El MARE NOSTRUM SWIM TOUR està format per tres grans competicions. Aquest any el tour comença a Mónaco els dies 21 i 22 de maig, seguirà després a Barcelona a les instal·lacions del CN Sant Andreu els dies 25 i 26 de maig i acabarà a Canet en Roussilon els dies 28 i 29 de maig. La Federació Catalana de Natació, juntament amb la Federació de Mónaco i el club francès de Canet en Roussilon són els 3 membres fundadors d’aquest prestigiós circuit. En el cas de l’etapa de Barcelona, la FCN organitza la competició conjuntament amb el CN Sant Andreu, que de nou omplirà la piscina de grans noms de la natació mundial com els vigents campions olímpics, Kristóf Milak, la Lydia Jacoby, en Tom Dean, la Margaret MacNeil o la Yui Ohashi. A més, altres noms de gran nivell com la Katinka Hosszu, el Bruno Fratus, l’Arno Kamminga, la Kylie Masse, la Jèssica Vall, el Florent Manaudou o el Chad le Clos. 

La Federació Catalana de Natació, com a membre fundador del MARE NOSTRUM SWIM participa en aquesta competició amb una selecció catalana. CLICKA AQUÍ PER LA CONVOCATÒRIA. A més a més dels nedadors i nedadores que viatgen com a selecció catalana, també hi participaran nedadors catalans convocats amb la selecció estatal com Mireia Belmonte, Ainhoa Campabadal (CN Sant Andreu), Paula Juste (CN Lleida), Emma Carrasco (CN Sant Andreu) i Ian Florencio (CN Esplugues).

 

LINKS INTERÈS

MARE NOSTRUM SWIM TOUR – NOVA WEB

TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA –  INFORMACIÓ I RESULTATS

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE