NATACIÓ – MIREIA BELMONTE FITXA PEL CLUB NATACIÓ BARCELONA

19 oct. 2023 | Natació

Mireia Belmonte ha estat presentada aquest dijous com a nova nedadora del Club Natació Barcelona, en un acte que ha tingut lloc a les instal·lacions del Club.

Acompanyada pel President del CNB, Bernat Antràs, el President d’Honor de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, i els nous companys de Club, la campiona olímpica i mundial s’ha mostrat molt satisfeta pel seu acord amb el CN Barcelona.

La nedadora badalonina arriba al Club degà amb la mirada posada als Jocs Olímpics de París 2024: “Estar als meus cinquens Jocs Olímpics em fa aixecar-me cada dia del llit. Vull seguir millorant i entrenant per trobar la meva millor versió. No m’he plantejat deixar-ho. Cal tenir fe en una mateixa. Sempre penso en positiu i crec que el que ha de venir ha de ser millor que el que he viscut darrerament. Sempre hi ha moments difícils, però sempre he tingut al cap aquests cinquens Jocs”.

La nedadora, que no participarà en el Mundial de Doha del mes de febrer, buscarà el passaport olímpic a l’Open d’Estiu que es farà a mitjans de juny i que donarà les últimes places per als Jocs Olímpics.

Mireia Belmonte continuarà entrenant-se al CAR de Sant Cugat, a les ordres de Ben Titley, i competirà amb el CNB a les proves catalanes i nacionals. La pròxima setmana, participarà a la Copa Catalana Absoluta que organitza el CN Barcelona.

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE