NATACIÓ ROMA 2022 – Àfrica Zamorano 6a 200 esquena i Jèssica requalificada per les semis

12 ag. 2022 | Natació

Matí intens al Foro Itálico al Campionat d’Europa de Roma 2022 quan a Jèssica Vall l’han desqualificat en els 100 braça, però l’han requalificat al final del matí i ha pogut nedar les semis de la prova. 

Jèssica Vall ha estat desqualificada per doble patada en el viratge, fet que no s’ha pogut comprovar immediatament, perquè la gravació no funcionava. La RFEN ha posat una queixa i finalment s’ha pogut fer servir un vídeo oficial a on s’ha pogut veure que Jèssica Vall no havia fet doble patada a la sortida del viratge. L’han requalificat i ha pogut nedar les semis dels 100 m braça a on ha fet un gran temps de 1.07.86, 10a marca. 

L’altra protagonista del dia ha estat Àfrica Zamorano que ha nedat la final dels 200 m esquena amb un temps de 2.11.11 i ha acabat 6a. 

Al matí Carles Coll, Sergio de Celis i Mario Molla han nedat les eliminatòries dels 100 m lliures i no han pogut classificar-se per les semis de la prova. Ha passat el mateix amb Diego Mira que ha nedat els 200 m esquena i tampoc ha pogut entrar a les semis. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE