NATACIÓ – Setmana gran per la natació: MARE NOSTRUM SWIM

28 maig 2021 | Natació

Comencen 10 dies espectaculars per la natació de casa nostra i de retruc per la natació internacional. I és que a partir de dissabte 29 de maig el Mare Nostrum Swim Tour, edició 2021 comença de nou.

La primera cita serà a Mónaco aquest cap de setmana, després el gruix de la natació internacional es desplaçarà cap a Canet en Rousillon els dies 1 i 2 de juny i finalment el Circuit acabarà a Barcelona, al CN Sant Andreu amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona el cap de setmana del 5 i 6 de juny. Aquest any el Mare Nostrum pren una dimensió especial per a molts factors. Primer perquè és una de les poques competicions de nivell internacionals que els nedadors i nedadores podran fer abans de particpar als JJOO de Tokyo. Després d’un any sense competicions i amb una preparació que sovint no ha estat fàcil poder-la fer en bones condiciones, totes les competicion internacionals prenen ara una nova dimensió. A més a més, en el cas de Barcelona serà una cita molt especial ja que el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona està inclòs en les competicions internacionals de celebració del Centenari de la FCN i del 50 aniversari del CN Sant Andreu, club que acull i co-organitza la competició. 

 

La Federació Catalana de Natació és una de les institucions fundadores del Circuit i per tant participa sempre a les dues etapes, Mónaco i Canet en Roussilloun amb seleccions catalanes.  

 

CONVOCATÒRIA SELECCIÓ CATALANA MARE NOSTRUM SWIM TOUR:

SELECCIÓ CATALANA  – MÓNACO (29 i 30 maig 2021)

SELECCIÓ CATALANA – CANET EN ROUSSILON (1 i 2 juny 2021)

 

TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA (5 i 6 juny)

INFORMACIÓ –  LLISTAT INSCRITS – ORDRE DE PROVES…

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE