WATERPOLO – 1 mes pel Campionat d’Europa de Waterpolo Barcelona 2018

14 juny 2018 | Waterpolo

Els Campionats d’Europa de waterpolo Barcelona 2018 han entrat a la recta final. Mancant un mes per a la inauguració, l’univers rodó de l’esdeveniment s’amplia ja que a més de la pilota oficial que ha estat presentada en societat, naturalment rodona, també les acreditacions -per primera vegada en la història-, la senyalització, el grafisme, les medalles i el trofeu són rodons.

Fernando Carpena, president del Comitè Organitzador, s’ha mostrat molt satisfet pel treball realitzat: “Portem un llarg recorregut i queda tan sols la pujada al cim, però crec que arribarem amb forces perquè hi ha hagut una gran cohesió institucional entre les administracions, perquè el ritme de vendes és esperançador i perquè les nostres dues seleccions segur que estaran a l’altura quan arribi el moment”.

La roda de premsa s’ha dut a terme al Museu Melcior Colet, amb Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport com a amfitrió de l’acta. Els vicepresidents del Comitè Organitzador, Marta Carranza (comissionada esports de l’Ajuntament de Barcelona) i Enric Bertrán (President de la FCN) i Maite Fandos, diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, també han assistit a aquest acte que ha servit per posar de manifest que l’organització està ja preparada, quan falten 30 dies, per albergar aquest gran esdeveniment que està considerat el major espectacle del waterpolo mundial en la temporada 2018.

En la seva presentació tècnica, Eugeni Ballarín, director general de Barcelona 2018, ha mostrat la seva confiança en què l’esdeveniment sigui un gran èxit i en què “la ciutadania pugui gaudir d’una gran competició esportiva”. Els Campionats es celebraran entre el 14 i el 28 de juliol a les piscines Bernat Picornell.

En la campanya final de promoció, sempre basada en el slogan Don´t Stop It!, han intervingut cinc jugadores de la selecció femenina, Maica García, Marta Bach, Clara Espar, Mati Ortiz i Paula Leitón, i sis jugadors de la masculina, Alberto Munárriz, Marc Larumbe, Fran Fernández, Roger Tahull, Álvaro Granados i Alejandro Bustos.

La imatge serà una part molt destacada de Barcelona 2018, que comptarà amb més de 270 metres de pantalles gegants en la instal·lació perquè els aficionats puguin gaudir d’un espectacle non-stop en el qual la part de l’entreteniment la posarà la companyia de hip-hop, dansa i cultura urbana Brodas Bros, que també intervindrà en la cerimònia inaugural del dia 14 de juliol, en la qual posarà un mapping a l’aigua que les seves característiques s’aniran coneixent més endavant.

Ballarín ha informat també que TVE, el hostbroadcaster de Barcelona 2018, que produirà 78 dels 92 partits en joc, oferirà cada dia el partit de la selecció espanyola i segurament altres dos més. Segons Ballarín, TV3 també televisarà dos partits diaris gràcies a l’acord que han aconseguit els dos ens públics.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE