WATERPOLO – 8a OPEN TURBO CHRISTMAS CUP

24 des. 2018 | Waterpolo

I ja la tornem a tenir aquí. La competició de waterpolo que tanca l’any, torna a les piscines catalanes, la 8a edició de la OPEN TURBO CHRISTMAS CUP es celebrarà el 27, 28 i 29 de desembre. La competició aleví al CN Sabadell i la competició benjamí al CN Molins de Rei.

A la CHRISTMAS CUP d’aquest any hi participen un total de 61 equips amb 4 equips de fora de Catalunya: CW Sevilla, CN Helios, Askartza, CW Elx. La competició es divideix en:

ALEVÍ MIXTE: 25 equips
ALEVÍ FEMENÍ: 12 equips
BENJAMÍ MIXTE: 24 equips

Una grandíssima competició que serveix perquè els més petits de tots puguin gaudir del waterpolo en jornades de partits que comencen a les 10h i acaben sobre les 19h. Les finals seran, en el cas de la competició benjamina, al CN Molins de Rei a les 16.40h el dia 28 de desembre. Pel què fa al CN Sabadell, la final mixte serà el 29 de desembre a les 18.10h i la final femenina també el 29 de desembre a les 17.35h.

Aquest any la Christmas Cup forma part del moviment internacional Habawaba. El HaBaWaBa té uns valors que coincideixen perfectament amb l’esperit de la Christmas Cup, destaquen el respecte pel rival, l’aprenentatge en un bon ambient i la convivència entre tots els jugadors i jugadores. Per aquest motiu, aquesta 8a edició de l’OPEN TURBO CHRISTMAS CUP esdevé per primera vegada HaBaWaBa Catalunya. El HaBaWaBa tindrà una gran competició final de l’1 al 6 de juliol a REUS, serà el HaBaWaBa Spain.

 

 

8a OPEN TURBO CHRISTMAS CUP – HABAWABA CATALUNYA

ALEVÍ – CN SABADELL – 27, 28 i 29 desembre

BENJAMÍ – CN MOLINS DE REI – 28 i 29 desembre

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE