WATERPOLO – Astralpool CN Sabadell i CN Mataró a la Final Four de la Copa LEN

13 març 2021 | Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell i el CN Mataró s’han classificat per la Final Four de la Copa LEN, després de perdre i empatar, respectivament, els partits de tornada de quarts de la màxima competició europea de clubs. Ambdós equips catalans van jugar l’anada a casa i avui visitaven l’equip contricant.

Les del Vallès partien d’una anada amb 2 gols a favor, després de sentenciar el partit 14 a 12 a Can Llong, però aquesta vegada han perdut de 5 contra l’equip d’Atenes (10 a 5). El partit ha començat amb un empat a 1 en el primer quart, però a partir del segon s’ha decantat a favor de l’Olympiacos, format majoritàriament per jugadores de la selecció grega, tancant amb un 3-2 a la mitja part, un 6-4 a la tercera part i el 10-5 final.

El CN Mataró arrossegava el resultat en contra de l’anada (9 a 12) amb 3 gols de desavantatge, i després d’un partit de gran intensitat ha acabat empatant 9 a 9 contra l’UVSE de Budapest, un dels equips favorits per endur-se el títol de campiones. Igual que ha passat entre l’Olympiacos i el Sabadell, el matx ha començat amb un empat (3-3), però al segon quart les hongareses han desencallat el marcador a favor seu (4-3) i s’han desmarcat a la tercera part (6-4). A la darrera part, les del Maresme han premut l’accelerador i han tancat l’enfrontament amb l’empat a 9.