WATERPOLO – C.N.Sant Andreu i C.N.Atlètic Barceloneta campions de Catalunya cadet

18 juny 2017 | Waterpolo

El C.N.Barcelona ha organitzat durant tot el cap de setmana el Campionat de Catalunya Cadet tant de categoria masculina com femenina. Dos dies intensos de competició que han acabat avui al vespre amb la victòria femenina del C.N.Sant Andreu i la masculina del C.N.Atlètic Barceloneta. 

 

En el cas de les noies el podi ha estat format pel C.N Sant Andreu, campiones de Catalunya, que han guanyat a la final al C.E.Mediterrani per 10 a 4, que s’ha proclamat subcampió de Catalunya. La medalla de bronze ha estat pel C.N.Sabadell que ha vençut 12 a 4 al C.N.Catalunya. La jugadora del C.N.Sant Andreu Rut Ariño ha estat premiada com a Millor Jugadora del Campionat i ha rebut el Premi Anuari. 

Pel què fa als nois, el C.N.Atlètic Barceloneta ha acabat com a campió de Catalunya ja que ha guanyat a la final al C.N.Catalunya per 9 a 4. Els del barri de Gràcia han estat els subcampions. La medalla de bronze ha estat pel C.N.Terrassa que s’ha imposat 9 a 4 al C.E.Mediterrani. El jugador del C.N.Atlètic Barceloneta Gerard Cuacos ha estat premiat amb el Premi Anuari al Millor Jugador del Campionat. 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET MASCULÍ

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET FEMENÍ

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE