WATERPOLO – CATALUNYA vs USA de waterpolo femení per estrenar el nom de les Piscines Municipals MANEL ESTIARTE DUOCASTELLA al CN Minorisa

2 juny 2021 | Waterpolo

Avui l’Ajuntament de Manresa ha acollit la presentació del què serà un dels esdeveniments esportius del Centenari de la Federació Catalana de Natació, el partit de waterpolo femení entre CATALUNYA i USA en homenatge al nou nom de les piscines del CN Minorisa, que es diran “Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella”. Tant el partit com l’estrena del nom es faran el dimecres 9 de juny. 

A la presentació han assistit l’alcalde de Manresa, Marc Aloy; la presidenta del Club Natació Minorisa, Montserrat Gomáriz; el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, i el seleccionador català, Nani Guiu. Hi ha assistit també Josep Olivet, CEO de FIBRACAT, empresa manresana operadora global de telecomunicacions i patrocinadora principal d’aquest partit.

Des del Club Natació Minorisa, ves va impulsar la campanya perquè les piscines municipals de Manresa portessin en nom de Manel Estiarte Duocastella, el millor jugador de waterpolo de tots els temps, símbol universal del seu esport, del seu club originari, el Club Natació Manresa, i de la seva ciutat. Després de rebre centenars d’adhesions de clubs, federacions i entitats d’arreu del món, el ple de l’ajuntament de Manresa ho va aprovar per unanimitat en una emotiva sessió el 17 de desembre del 2020.

La pandèmia va ajornar uns mesos la inauguració d’aquest nou nom per a les Piscines de Manresa, que el pròxim 9 de juny serà per fi una realitat. En aquest sentit, la Federació Catalana de Natació també es suma al reconeixement a Manel Estiarte en aquesta jornada històrica i coincidint amb el Centenari de l’entitat catalana es celebrarà aquest partit de waterpolo de màxim nivell entre la selecció nacional catalana, amb la majoria de les seves jugadores olímpiques, contra la bicampiona olímpica, la poderosa selecció Estats Units. 

El partit es farà a les 19 h i es veurà en directe per ESPORT 3, abans, a les 18h s’haurà fet l’acte inaugural del nom de les piscines municipals amb la presència de Manel Estiarte. 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE