WATERPOLO – CE Mediterrani i CN Atlètic Barceloneta Campions del Campionat de Catalunya aleví

24 juny 2017 | Waterpolo

 

Dijous i divendres d’aquesta setmana s’ha celebrat el Campionat de Catalunya aleví de les categories femení i mixte a la Piscina Municipal de Montjuic. Dos dies intensos de competició que han acabat amb la victòria femenina del C.E.Mediterrani i la mixte del C.N.Atlètic Barceloneta. 

En el cas de les noies, el podi ha estat format pel C.E.Mediterrani, campiones de Catalunya, que han guanyat a la final al C.N.Mataró per 12 a 7, proclamant-se subcampiones. La medalla de bronze ha estat pel C.N.Terrassa que ha vençut 4 a 1 al C.N.Sabadell. Les guanyadores del Premi Anuari al fair play de la categoria femenina han estat les noies del C.N.Mataró. 

Pel que fa a la categoria mixte, el C.N.Atlètic Barceloneta ha acabat com a campió de Catalunya, ja que ha guanyat a la final al C.N.Barcelona per 6 a 2. Els cenebistes han quedat segons i la medalla de bronze ha estat pel C.N.Mataró que s’ha imposat 4 a 6 a la U.E.Horta. L’equip guanyador del Premi Anuari al fair play de la categoria mixte ha estat el C.N.Catalunya.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE