WATERPOLO Champions – 3 dies, 3 partits i 9 punts

17 des. 2020 | Waterpolo

Aquest Ć©s el balanƧ del ZODIAC CN AtlĆØtic Barceloneta en aquesta primera etapa de la Champions League de waterpolo. Una competiciĆ³ que s’ha jugat en un format bombolla, per aixĆ² han estat tres dies intensos amb tres partits i en el cas dels mariners amb 9 punts i per tant un ple absolut de victĆ²ries.

El primer partit va ser contra el WASPO Hannover i van vĆØncer per 8 a 16. Un partit fĆ cil que els va servir per entrar a la competiciĆ³. La segona jornada va ser contra el Dinamo Tibilisi, un equip jove amb molta projecciĆ³ perĆ² que no va poder amb els catalans. Aquest van sumar 6 punts desprĆ©s de vĆØncer per 17 a 5. L’Ćŗltim partit, perĆ², ha estat el partit, L’encontre que tots estaven esperant. Un matx intens que els de Chus Martin han deixat arreglat en el tercer quart amb un parcial de 0-3, sumat al 2-1 i al 1-2, deixava un resultat de 3 – 6 pels Ćŗltims 8 minuts dels partit. Aquests han estat molt intensos i ha semblat que el Brescia es podia recuperar, perĆ² la preparaciĆ³ fĆ­sica dels catalans i com han jugat tan en defensa com en atac han acabat decantant el partit pels de Barcelona amb un 6-8 definitiu.

Ara els tocarĆ  descansar fins a principis de MarƧ, quan es jugarĆ  el segon torneig bombolla i en el cas dels mariners tornaran a Budapest.