WATERPOLO – CN Barcelona i UE Horta campions de Catalunya Benjamí

26 juny 2021 | Waterpolo

El CN Barcelona i l’UE Horta han guanyat el Campionat de Catalunya Benjamí Mixte celebrat aquest dissabte al CN Montjuïc.

En la categoria A, el CN Barcelona ha estat el primer classificat, el CE Mediterrani ha acabat segon, el CN Montjuïc tercer i l’UE Horta quart. Les semifinals per les quatre primeres places han acabat a favor del CE Mediterrani, que es va imposar a l’UE Horta per 3 a 2, i del CN Barcelona que va guanyar el CN Montjuïc per 5 a 0. La final pel bronze ha tancat amb un 4 a 2 a favor del club organitzador i la final per l’or amb un 3 a 2 a favor de l’equip mariner.

A la competició B, l’UE Horta femení ha pujat a l’esglaó més alt del podi, el CE Mediterrani ha aconseguit la plata, el CN Rubí el bronze i el CN Sabadell ha acabat en quart lloc. A les semifinals, l’UE Horta femení ha vençut el CN Sabadell per 13 a 1 i el CE Mediterrani ha estat superior al CN Rubí per 1 a 9. A les finals, el CN Rubí ha estat el guanyador del partit pel bronze per 4 a 2 i l’UE Horta femení s’ha imposat al partit per l’or anotant 8 – 0 al marcador.

El guardó Fair Play de la competició ha estat entregat a l’equip benjamí del CN Catalunya.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE