WATERPOLO – David Martin, nou director tècnic de waterpolo de la FCN : ” Estaré al servei de tot el waterpolo català”

7 jul. 2016 | Waterpolo

David Martin serà el nou director tècnic de waterpolo de la Federació Catalana de Natació. Martin relleva en el càrrec a Quim Colet, que després de 8 anys dirigint tècnicament el waterpolo català, ha decidit emprendre altres reptes professionals. La FCN vol agrair a Quim Colet tota la feina feta durant tots aquests anys a més de desitjar-li molta sort en la seva nova faceta professional. 

David Martin de 39 anys d’edat, llicenciat en psicologia i entrenador superior,  ha estat nedador i jugador de waterpolo del C.N.Atlètic Barceloneta i membre de la selecció de waterpolo. Martin ha estat olímpic en dues ocasions (Pekin 2088 i Londres 2012) i ha pujat a diverses vegades als podis internacionals. L’any 2013, després de la primera final four que el C.N.Atlètic Barceloneta va jugar a Belgrad va canviar el banyador per la banqueta. Aquell mateix any va ser el segon entrenador de Rafa Aguilar a la selecció absoluta durant el Mundial Barcelona 2013 i després va formar part de l’staff tècnic del seu club portant desde llavors les categories d’edat  i essent el segon entrenador de l’equip absolut. Amb el club català David Martin ha aconseguit diverses lligues i copes del rei a més d’aixecar per primera vegada a la història la copa de campions d’Europa. El tècnic català, com a seleccionador juvenil, va portar l’equip a la medalla de plata del Mundial 2014.  

El nou director tècnic de waterpolo de la FCN, David Martin, afronta el càrrec amb “molta il·lusió i responsabilitat, és un gran repte professional”.Martin té molt clar que “la meva feina serà estar al servei de tot el waterpolo català”. I segueix dient que “una estructura com la del waterpolo català no existeix enlloc. Els clubs catalans fan un gran treball de formació i els centres de la FCN, tant el masculí com el femení,  són un referent mundial i a mi em tocarà mantenir aquest prestigi i seguir creixent per ser cada dia millors”. En aquest sentit Martin vol agraïr a la Federació Catalana de Natació i al President, Enric Bertrán, “la confiança que han dipositat en mi. Serà un honor treballar per la Federació i per tots els clubs catalans i poder créixer com a professional”. A més a més també ha volgut trasladar la seva confiança en “l’staff tècnic que serà el mateix, tinc plena confiança en els professionals de la Federació Catalana de Natació”.El nou director tècnic de waterpolo de la Federació Catalana de Natació s’incorporarà a partir de la nova temporada 206-2017.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE