WATERPOLO – Desena jornada Lliga DHF

20 febr. 2021 | Waterpolo

A tres partits per acabar la primera fase de partits de la Lliga DHF, ja coneixem 5 dels 6 equips que passaran a la segona fase per disputar-se el títol de campiones.

Al grup A, on tots els equips han jugat els 10 partits de la primera fase, els 3 primers classificats han estat el CN Sabadell, invicte amb 28 punts, el CE Mediterrani (25 punts) i el CN Catalunya (12 punts), que aquest dissabte s’ha disputat la plaça amb el CN Sant Feliu. En aquest grup, els equips que lluitaran per evitar el descens són el CN Sant Feliu, el CN Boadilla i el Leioa IT.

Al grup B, on encara queden 3 partits pendents per acabar la primera fase, el CN Mataró s’assegura la primera plaça (30 punts), el CN Terrassa es situa matemàticament a la segona amb 21 punts, i el CN Sant Andreu i el CN Rubí es disputaran la tercera posició en els propers enfrontaments. L’equip que perdi d’aquests dos darrers lluitarà per eludir la fase de descens juntament amb l’AR Concepción i l’EW Zaragoza (6 punts).

Els equips classificats per la Copa de la Reina seran els quatre primers de cada grup, per ara: l’Astralpool CN Sabadell, el CE Mediterrani, el CN Catalunya i el CN Boadilla, del grup A, i el CN Mataró, el CN Terrassa, el CN Sant Andreu i el CN Rubí, del grup B.

 

Els resultats de l’última jornada de partits de la primera fase han estat:

Grup A

CE Mediterrani 5-7 Astralpool CN Sabadell

CN Boadilla 15-5 Leioa IT

CN Catalunya 11-8 CN Sant Feliu

 

Grup B 

EW Zaragoza 11-10 CN Rubí

CN Terrassa 22-5 AR Concepción

CN Mataró 17-11 CN Sant Andreu

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE