WATERPOLO F4 EUROLEAGUE – L’Astralpool C.N.Sabadell guanya el bronze

29 abr. 2017 | Waterpolo

Dos grans equips catalans, l’Astralpool Sabadell i La Sirena MatarĆ³, han jugat aquesta tarda la final pel bronze de la mĆ xima competiciĆ³ europea de clubs. Els dos clubs han hagut de jugar per la medalla de bronze en un partit inĆØdit. Finalment han estat les del VallĆØs les que s’han endut la medalla de bronze de l’Euroleague per 7 a 5 i els dos equips han acabat aixĆ­ una gran temporada europea que ha tornat a posar el waterpolo catalĆ  a la primera lĆ­nea del waterpolo mundial. El campiĆ³ ha estat el Kinef Kirishi que ha guanyat a l’Olympiacos per 6-7.

El partit ha comenƧat molt bĆ© pels interessos de les de Nani Guiu ja que han aconseguit un primer parcial de 3 a 0 i han arribat a la mitja part amb un 4 a 2 al seu favor. En el tercer quart les de Florin Bonca s’han refet i han aconseguit posar-se per davant amb el 4 a 5, a punt d’acabar el tercer quart el Sabadell ha empatat a 5. EntrĆ vem doncs en els Ćŗltims 8 minuts de partit amb un empat en el marcador i en joc la tercera posiciĆ³ europea. Maica Garcia primer i Olga DomĆØnech desprĆ©s han fet pujar 2 gols al marcador i amb el 7 a 5 s’ha acabat el partit.

Felicitats als dos equips catalans per la seva participaciĆ³ en aquesta nova ediciĆ³ de la Final Four de waterpolo femenĆ­ a on nomĆ©s es classifiquen els 4 millors equips d’Europa.