WATERPOLO F4 EUROLEAGUE – No ha pogut ser, La Sirena Mataró i Astralpool Sabadell no passen a la final

28 abr. 2017 | Waterpolo

Aquesta tarda a Kirishi el waterpolo català s’ha quedat sense la tan desitjada final de la màxima competició europea. Els dos clubs catalans que estaven en competició han perdut les seves respectives semifinals.

La Sirena Mataró ha perdut el seu partit contra l’amfitrió el Kinef Kirishi a causa d’un molt mal inici de partit que les ha fet anar darrera el marcador a la mitja part 9 a 4. La tercera part ha estat una mica millor per les catalanes que han guanyat el parcial 2-3 i han arribat als últims 8 minuts amb un resultat de 11 a 7. Tot i que l’últim quart també ha caigut del costat de les catalanes per 0-1 no ha estat suficient per donar-li la volta al resultat i el partit ha acabat 11-8. Demà jugaran pel bronze a les 15.30 h contra l’altre equip català, el C.N.Sabadell.

L’Astralpool C.N.Sabadell tampoc a pogut arribar a la final de la màxima competició europea de clubs amb una derrota molt dolorosa contra les gregues de l’Olympiacos. El primer quart ha estat d’1 a 1, i semblava que la igualtat imperaria en tot el matx. Però no ha estat ben bé així, en el segon període les catalanes han apretat l’accelerador fins un 4-0 demolidor que semblava que decantaria el partit pels interessos de les del Vallès. Les gregues s’han recuperat en el tercer quart amb un 1-4 a favor i han deixat el resultat al principi dels 8 minuts finals amb un preocupant 6-5. Bea Ortiz ha posat el 7-5, però Bianconi primer de penal i després a 22 segons del final convertia l’aventatge catalana amb un empat a 7 que ha condemnat el partit als penals. En aquest moment de l’encontre les catalanes no han estat encertades i les gregues s’han endut els penals per 2-4, resultat final 9 a 11 i l’Astralpool C.N.Sabadell s’ha quedat sense la que podria haver estat la cinquena copa d’Europa.

Demà, dissabte 29 d’abril a les 15.30 h partit pel bronze entre La Sirena Mataró i l’Astralpool C.N.Sabadell. Els dos equips continuaran fent història en el waterpolo català!