WATERPOLO – FINALITZADA LA 1a VOLTA DE LA CHAMPIONS

9 febr. 2023 | Waterpolo

El Zodiac CNAB va aconseguir una nova victĆ²ria, la sisena en set jornades, desprĆ©s dā€™imposar-se per 5-9 a la piscina del Jadran Split croat.

Els homes d’Elvis Fatovic van sortir moltĀ endollats. La bona defensa i les aturades d’Unai Aguirre van mantenirĀ la porteria a 0 durant els primers 22 minuts (0-2, 0-4, 3-2, 2-1), avantatge suficient per a sentenciar el partit.

Els mariners es mantenen en 3a posiciĆ³ del grup A, empatats a punts amb lā€™Olympiacos i el Pro Recco.

Van marcar pel Zodiac CNAB: Martin Famera (2), Felipe Perrone (2), Alberto MunƔrriz (2), Marc Larumbe (1), Ɓlex Bustos (1) i Luke Pavillard (1).

EstadĆ­stiques

PrĆ²xim partit, dissabte 18 de febrer, a les 13 hores, a la piscina de Sant SebastiĆ , contra el Jadran Split.

L’Astralpool CN Sabadell va caure derrotat contra el Novi Beograd, actual subcampiĆ³ dā€™Europa (6-8), per tancar la primera volta de la LEN Champions. DesprĆ©s del partit de Copa del passat diumenge, els de Quim Colet van tornar a plantar cara fins al final (1-2, 3-1, 1-4, 1-1).

Van marcar per l’Astralpool:Ā Kanstantsin Averka (3), Fran Valera (1), Sergi Cabanas (1) i JosĆ©Ā Bustos (1).

Lā€™Astralpool es mantĆ© penĆŗltim del grup B amb quatre punts, perĆ² sā€™obre un forat de set amb la quarta plaƧa, l’Ćŗltima que dona dret a jugar la Final a 8.

PrĆ²xim partit, divendres 17 de febrer, a Belgrad, de nou contra el Novi Beograd.